פענוח חלומות בס"ד

חלום על דירה, יד, ילד, לחיות, מפחיד, עוברת דירה, שם

עברתי דירה עם הילד שלי לבית פרטי. נתגלה שם פירצה בגדר ואני. מתקנת עם בד את הפרצה. אני עוברת דירה וממול יש שכן שמצית ואני רואה את היד שלו מהחלון וזה מפחיד. יד לי ילד שהראש שלו מכוסה בקשקשים אבל הוא ילד מאוד חכם ומיוחד. אני מכירה מישהישאומרתלי איך לשקר ולקבל סיוע כספי. אני נפגשת עם עורכת דין אבל אני רוצה לחיות באמת ולא בשקר

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך נובמבר 18, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של דירה בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "בית


 > קראו עוד

מה הפירוש של יד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחיות בחלום

לפי האמונה הרווחת רמז שצריך להינות מהחיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מפחיד בחלום

משהו שמפחיד אותנו בחלום הוא גם משו שאנחנו פוחדים ומפחדים ואולי גם חוששים ממנו במציאות. במקרה זה של החולם מדבור בפשט ולא דרש. כלומר פחד הקיים בחלום הוא אותו הפחד הקיים גם כאשר אנחנו ערים. מושא הפחד או האובייקט ממנו אנחנו פוחדים בחלום לא תמיד מייצג בצורה פשוטה את מה שאנחנו פוחדים ממנו. לדוגמא, פחד ממים בחלום, איננו פחד ממים במציאות ויכול לסמל פחד מתשוקה (אותה הים מסמל) ולכן חשוב להסתכל ולפענח את הנושא שממנו אנחנו פוחדים בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עוברת דירה בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מבשר שינויים חיוביים הצפויים לך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני וחבר שלי מהצבא, שהיה איתי בשירות הסדיר, נכנסים לכלי שנראה כמו שילוב של רכב וצוללת. אנחנו מתחילים לצלול לעומק הים. ככל שאנחנו יורדים, אנחנו רואים יצורים ענקיים ומפחידים – דיונונים עצומים ועכבישים מוזרים. התחושה היא שיש שם עולם לא מ וכר ומאיים. הקטע המוזר הוא שככל שיורדים לעומק, אי אפשר באמת להסתכל למטה. יש תחושה של חושך ושל משהו נסתר שלא ניתן לראות, כאילו לא יודעים מה מחכה בהמשך. מדי פעם אנחנו חייבים לעלות לפני המים כדי לנשום, ואז שוב יורדים להמשיך במסע. כל הירידות והעליות יוצרות תחושה של מתח והישרדות. בסוף, בדיוק כשאני עדיין בתוך החלום, אחד העכבישים נוגע לי באשכים – ובאותו רגע אני נבהל ומתעורר בבת אחת

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

על מה חלמתם?