שאני בטיול ואני בהריון, ילדתי שם ואז שוב נכנסתי להריון וילדתי שוב
חלום על נקודות, חווה, דוד, כאב, אבא, שם, סבתא
חלמתי על סבתא שלי זכורנה לברכה שירדה מהשמיים עם עוד כמה אנשים וראיתי אותה וחיבקה אותי שאלתי אותה עם היא מזהה אותי כי עדיין לא נולדתי שהיא נפטרה . היה שם דיבורים ואז היא הביאה לנו מכתבים ורשמה כמה דברים עליי היא רשמה כמה נקודות .. לשמור על ההריון ,להתפלל בכיפור ושבת, להפסיק עם הדמעות ,להאמין בעצמי על דוד שלי שעכשיו במצאיות מאושפז בלי יכולת לזוז ולדבר מחובר למכונת הנשמה ושאף אחד לא מאמין שיצא מזה .. רשמה "אני חווה את הכאב צריך להאמין " אני ועל אחי היא רשמה משו על הראש והצוואר. שאלתי בחלום את אבא שלי מזה אומר ואמ4 סתם כנראה כאב לו או משו אני נורא מוטרדת מזה אומר??
פתרון החלום
מה הפירוש של חווה בחלום
לפי האמונה הרווחת תמונה כללית של המשפחתיות ותחושת הביתיות של החולם .
> קראו עוד
מה הפירוש של אבא בחלום
הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו.
> קראו עוד
מה הפירוש של שם בחלום
שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.
> קראו עוד