פענוח חלומות בס"ד

חלום על אימי, בבית, בגדים, בגדים יפים, יום, לחיים, אבי

חלמתי כי אני וביתי נוסעות לאזכרה של הורי אימי בדרך לבית הכנסת חולף על פנינו אבי ז"ל נוהג ברכבו ולידו אימי תתבדל לחיים ארוכים אנחנו מסמנות לו לעצור והוא מתעלם , לאזכרה הם לא מגיעים בסופו של אותו יום אנחנו רואות אותם יושבים בבית קפה/מסעדה לבושים בגדים יפים וסועדים את ליבם לכל שאלותינו למה לא הגיעו לאזכרה ,אבי אומר שאינו רוצה לשמוע ושלא נבקש כלום ושלא נפנה אליו אימי כל אותו הזמן אוכלת מחייכת ולא מדברת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך דצמבר 22, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של אימי בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. כשההורים באים אלינו בחלום זה סימן למסר לקבלת החלטה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בגדים בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלים את אישיותו של החולם וכיצד נראית חיצוניותו בעיני אחרים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום בחלום

לפי האמונה הרווחת שיפור ענייניכם והכרויות נעימות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחיים בחלום

לפי האמונה הרווחת ברכה "לחיים" מסמלת על כריתת ברית הסכם לנושא מסויים


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבי בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שמישהו רודף אחרי עם סכין מנסה להרוג אותי אני בורחת , מוצאת סכין ומתגברת עליו תוך כדי שאני דוקרת אותו ואז מגיעה אישה שבגללה התגרשתי במציאות ושואלת את הגבר שרדף אחרי אם הוא הצליח להרוג אותי והוא עונה לה שלא הצליח אבל הוא עומד למות כי אני התגברתי עליו במרדף ובנסיון לרצח. בחלום השני לאחר חצי שנה אני חולמת שבעלי לשעבר מזמין אותי לדירה שלהם ואנחנו בחדר שינה שלהם והוא כאילו מנסה להגיד לי משהו ולא מצליח כי בדיוק אותה אישה נכנסת לחדר כאילו תופסת אותנו יחד מנסה לרדוף אחרי ולהרוג אותי והאקס שלי כאלו עומד חסר אונים בצד לא מסוגל להוציא מילה או לעשות משהו כדי לעזור לי רק מסתכל עלי כאילו מבקש שאני אבין אותו ולא אכעס עליו . אני מצליחה לברוח משם.

על מה חלמתם?