פענוח חלומות בס"ד

חלום על ספר, עז, קור, רב, שם, ביד, התעוררתי, יד, אישה, לארץ, מפחיד

שלום רב, השבוע הייתי בירושלים, ישנתי שם 2 לילות, בלילה השני חלמתי חלום מוזר להלן החלום: חלמתי שהלכתי והגעתי לבית גדול ואפור מפחיד (כמו בסרטים), נכנסתי פנימה והיתה שם אישה מבוגרת, בעלת כוחות מיוחדים "שומרת השער", שומרת על הארץ שהשטן לא יחדור לארץ, היא ראתה אותי ואמרה לי "הגעת", עניתי לה מה זאת אומרת? את מכירה אותי? הרגשתי שיש לי כוחות בגוף, והיא הרגישה שאני יותר חזקה ממנה, היא הציגה לי ספר ענק עתיק וביקשה שאכתוב בו משהו, היא אמרה שכל מי שמגיע לכן כותב בספר הזה, התחלתי לכתוב ואז היא הפכה את הספר ופתחה את העמוד הראשון שלו, ראיתי את הכתב שלי, היא אמרה לי שאני הייתי האורחת הראשונה שלה כאן, הייתי מבולבלת ופתאום הרגשתי קור עז בכף יד ימין, הסתכלתי על היד וראיתי את השטן מנסה לצאת מהקיר, הוא ניסה לתפוס אותי ונגע בי ביד, היד כאבה לי בטרוף והתחילה להשחיר, ואז היא אמרה לי שלא סתם הגעתי עכשיו, אנו חייבות להתאחד ולמנוע ממנו להכנס, אז הכל נהיה מפחיד, היד כאבה לי והתעוותה, ותוך כדי זה התעוררתי. אני חייבת לציין שבכל היומיים שהייתי בירושלים רק טיילתי ונהניתי ולא ראיתי סרטים מפחידים שהיו יכולים לתת לי את ההשראה לחלום. למה דווקא בעיר הקודש ירושלים אני חלמתי על זה? שבוע טוב ובשורות טובות לכולם.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך נובמבר 17, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של ספר בחלום

לפי האמונה הרווחת צפויה לך הצלחה דרך הלימודים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עז בחלום

עז בחלום מסמלת משהו שצריך לעשות ומציק לנו. ייתכן שמשהו צפוף לטיפול מיידי ומרעיש ופריע לנו בחלום. בנוסף התיש מחובר על העלום האפל בחלום ועם כוח גברי. אבל עז נקבה שמדלגת מסמלת משהו מציק, ייתכן מחלה או בחינה לסטודנטים שצריך לטפל בה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קור בחלום

לפי האמונה הרווחת ביטוי לתחושה של הזנחה,התאכזרות נפשית או קרירות מינית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רב בחלום

רב מלשון רבי, רבן, לחלום שפוגשים רב, זה גדול בתורה, קשר לעולם שמעבר, השכינה שורה, כאן מישהו אומר עלייך דברים טובים. רב מלשון מריבה זה תלוי השר של החלום והחולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אישה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לארץ בחלום

ארץ - לכל ארץ פתרון אחר בחלוםץ ארץ ישראל היא סימן לגן עדן ולטוב. כל ארץ אחרת בחלום מסמנת דבר אחר הקשור לחולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מפחיד בחלום

משהו שמפחיד אותנו בחלום הוא גם משו שאנחנו פוחדים ומפחדים ואולי גם חוששים ממנו במציאות. במקרה זה של החולם מדבור בפשט ולא דרש. כלומר פחד הקיים בחלום הוא אותו הפחד הקיים גם כאשר אנחנו ערים. מושא הפחד או האובייקט ממנו אנחנו פוחדים בחלום לא תמיד מייצג בצורה פשוטה את מה שאנחנו פוחדים ממנו. לדוגמא, פחד ממים בחלום, איננו פחד ממים במציאות ויכול לסמל פחד מתשוקה (אותה הים מסמל) ולכן חשוב להסתכל ולפענח את הנושא שממנו אנחנו פוחדים בחלום.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הכל התחיל מזה שהלכתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שהבדיקה מיוחדת ונעשית במקום אחר.. ואז יצאתי לדרך למקום הזה וראיתי בחורה שהייתה איתי במציאות ביום הבדיקה בעלה היה איתה והכניס לה פרפר (החלק של המחט שמתחבר לאינפוזיה רק בחלום לא היה אינפוזיה) לוריד (מסתבר שהוא רופא) הם היו חמודים אליי התחברתי אליהם גם באתי מרחוק ביקשתי מהם פנקייק מתוק ויצאתי לנהוג דרך ארוכה מאוד… בדרך האוטו שלי נכבה ובטעות שרטתי רכב של חבורת בנות הן התעצבנו הרכב היה בצבע ירוק בוהק יצאו מהאוטו רצו להרוס לי תרכב פתחו לי את הבאגז איכשהוא ואז בכיתי ופחדתי קצת ואמרתי להן שהלך המצבר והתנצלתי מאוד… הן היו נורא מתוקות והבינו את המצב וניסו לעזור ולהרגיע ואז שוב יצאתי לכביש לדרך ארוכה ובדרך הגעתי בטעות לאזור של ערבים והם עשו מהומה ופחדתי לדרוס ואז שוב פעם הרכב נתקע דווקא שם!!! ופחדתי נורא ואז נעלתי את הרכב אבל כנראה לא הספקתי כי נכנס לי איש זקן לאוטו וניסה לעזור כשביקשתי ממנו עזרה ואז הגיעה אשתו ניסיתי להניע כמה פעמים את האוטו רק בפעם השלישית זה הניע רגיל ונסעתי והוא כמובן יצא מהאוטו. נסעתי בדרך של הר ענק!!! וזה היה תלול מאוד מלא חול ומאוד עקום גבעה שממש יורדת באלכסון והצלחתי לנסוע למטה בדרך ואז חניתי איפשהו וכבר ירדתי לבד בלי הרכב ונאחזתי בשולחנות מסתבר שאנשים איכשהו עולים לשם עם הילדים ראיתי אמא וילדה יושבות שם אוכלות והייתי בשוק כי אפשר למות מהגובה זה שולחנות על הקצוות של ההרים ומאוד גבוה… מדובר על לפחות 100-50 מטר גובה הצלחתי לרדת והלכתי לקנות שוקולד בטעם פיצה מוזר…. אני יודעת ואז ראיתי שם ים עם סלעים קטנים והים היה יפה ומרגיע היה כבר שקיעה אכלתי שם וישבתי על החול היו שם עוד כמה אנשים שנרגעו ואני חושבת שבחלום חשבתי שיש לי עוד שעתיים נסיעה לבית… וזהו אני חושבת שישבתי להסתכל על השקיעה. אכלתי לאכול שקיות של אוכל כריכים חצי אכולים.. בלאגן ברכב שקט רוגע שלווה ים חוף

על מה חלמתם?