פענוח חלומות בס"ד

חלום על ארצות, בבית, גשם, כסף, מיני, שועל

חלמתי שמישהו הביא לי כסף מכל מיני ארצות וגם של ישראל והייתי בבית שלי ואני הלכתי והתקרבתי לחלון של הסלון וראיתי שירד גשם בחוץ ואחר כך הלכתי לשים משהו בפנים שהוא היה עיסוי מביצה ושיבלות שועל ושמתי אותה בפנים.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך אוגוסט 17, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של ארצות בחלום

לפי תודעה רוחנית אפשרות גבוהה מאוד כי זה קשור בתחושת הבטחון שלך.מחפש משהו שונה משהו שלם, קיים רמז קל למשרה חדשה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גשם בחלום

גשם בחלום יכולם לסמל ברכה ובדרך כלל זה אכן כך. הגדם מפרה את השדות ומשקה את היבולים. כל עוד זה גשם שאיננו סערה אלא גשם טוב בחלום ככל הנראה החולם מנקה את עברו ומוכן למשוה חדש וטוב. גשם סוער וסערות בחלום הינם דבר אחר אשר מסמל בעיה קשה בדרך כלל קונפליקט נפשי סוער אצל החולם עצמו. לפי האמונה הרווחת גשם בחלום, דבר טוב הוא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד

מה הפירוש של שועל בחלום

חלומות על שועלים בדרך כלל מזהירים אותנו לא לסמוך על כולם כי יתכן שיש חברים שאינם חברי אמת בסביבתינו. אם הנכם חולמים על שועלים, זה יכול גם לסמל שאתם מרגישים בודדים כרגע.לפי האמונה הרווחת, שועל בחלומך עשוי להיות סמל לאינטליגנציה וחוכמה (השועל נתפס כחיה נבונה מאוד אך גם ערמומית), וכך הוא עשוי גם לסמל הונאות, שקרים ורמיה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

על מה חלמתם?