פענוח חלומות בס"ד

חלום על אחותי, אמא, התעוררתי, יום, מעקה, עצמי, שמחה

אני מוצאת את עצמי עם הבת שלי קארין ממהרים לברית של אחותי ניקול שהתקיים באולם מפואר גבעת האירוסים וכדי שלא נאחר אני וקארין הבת שלי טיפסנו על איזה מעקה ושהגענו לסוף היינו צריכים לקבוץ וקיבלנו אומץ וקפצנו ולא קרה לנו כלום וכך הגענו בשלום לברית של אחותי ושהגענו לא ראיתי את האחים שלי ולא את אמא שלי וישבנו בשולחן עם אנשים לא מוכרים ושהסתיים המסיבה עמדתי ליד אחותי ולפתע הופיעה סימה מנהלת האולם ואמרה לאחותי שהיא צריכה לשלם סכום של 8000 שח והיה לה כ7700 שח ואמרתי תקחי את המתנה שלי והוצאתי לה 1000 שח ונתת לה והיא שמחה אחר כך שאלתי אותה איפה אמא היא ענתה לי אמא לא זכרה שהיום הוא יום הברית ודוריס אחותי לא יכלה להגיע בגלל העבודה ולפתע התעוררתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך ינואר 18, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום בחלום

לפי האמונה הרווחת שיפור ענייניכם והכרויות נעימות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מעקה בחלום

לפי תודעה רוחנית תמיכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי הולכת לבית ספר ללמוד שסיימתי ללמוד חזרתי עם חברה לתחנה ונתתי לה לשמור לי על התיק האישי שלי איפה שיש את המסמכים כרטיסי אשראי וכבף והיא שמה את התיק מתחת לרגליים וגיברנו ויתפתח בנינו ויכוחונתעצבנתי אמרתי תביא לי את התיק אני רוצה ללכת ואז התגלה שגנובה לה את התיק. והתחלתי לבכות והתקשרתי ליעקב בבנק ואמרתי לו לבטל את כל הכרטיסים ואת השירים והתעורר לי בבהלה

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?