פענוח חלומות בס"ד

חלום על ירוק, שם, דירה, שקית, קטשופ, נהג, לחם, עצמי

אני מוצאת את עצמי עם הבתשלי קארין ואמא שלי נוסעות במיני מניבוס שבמניבוס הזה הוא גם דירה קטנה בפנים ואמא שלי שם מפנה את השולחן ובטעות שפכה על המפה קצת קטשופ וקצת סחוג ירוק ואני נכסתי לדאגה בגלל הנהג שהוא לא כל כך סיפנטי ןניסתי לעביר נושא ואני אומרת לו נהג משהו שכח שקית מלאה לחם חצאי בגט והוא הסתכל עליי וצחק והתעוררתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך נובמבר 13, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של ירוק בחלום

הצבע הירוק בחלום מסמל התחדשות אביב ופריחה וגם קינאה ומחלה זה הכל תלוי בהקשר


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דירה בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "בית


 > קראו עוד

מה הפירוש של שקית בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלם החולם כי הוא אומר "שמע ישראל",החלום רומז כי הוא אדם בעל מידות טובות, הדבק בערכים של חמלה,אהבת הזולת,מוסריות ואמונה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטשופ בחלום

לפי האמונה הרווחת התחלה מרוחה


 > קראו עוד

מה הפירוש של נהג בחלום

לפי האמונה הרווחת צפויה לחולם נסיעה מעניינת ומרתקת. לפעמים החלום מבשר גם תמיכה, עזרה ממישהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחם בחלום

על פי תלמידים, הלחם מייצג עבודה. רעב ללחם, חיפוש עבודה. לחם גדול, עבודה טובה. אוכל לחם, יימצא פרנסה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שמישהו רודף אחרי עם סכין מנסה להרוג אותי אני בורחת , מוצאת סכין ומתגברת עליו תוך כדי שאני דוקרת אותו ואז מגיעה אישה שבגללה התגרשתי במציאות ושואלת את הגבר שרדף אחרי אם הוא הצליח להרוג אותי והוא עונה לה שלא הצליח אבל הוא עומד למות כי אני התגברתי עליו במרדף ובנסיון לרצח. בחלום השני לאחר חצי שנה אני חולמת שבעלי לשעבר מזמין אותי לדירה שלהם ואנחנו בחדר שינה שלהם והוא כאילו מנסה להגיד לי משהו ולא מצליח כי בדיוק אותה אישה נכנסת לחדר כאילו תופסת אותנו יחד מנסה לרדוף אחרי ולהרוג אותי והאקס שלי כאלו עומד חסר אונים בצד לא מסוגל להוציא מילה או לעשות משהו כדי לעזור לי רק מסתכל עלי כאילו מבקש שאני אבין אותו ולא אכעס עליו . אני מצליחה לברוח משם.

על מה חלמתם?