חלום על טיפה, להתחתן, אוהבת, סבתא, דודה, האצבע, הטבעת, בבית, גבר
גבר שאני אוהבת בחלום, לא מכירה במציאות, ובחלום אני ממש אוהבת אותו, מציע לי נישואים ואני מתלבטת ואני שמה את הטבעת על האצבע והיא טיפה קטנה.. ואז לבת דודה שלי מציעים והיא מסכימה ואומרים כזה אה גם לי הציעו ואני אומרת שלא בא לי להתחתן בכלל ושאני לא בטוחה ואני מהססת בגלל שהוא לא ממש נראה טוב ואני נמצאת בבית של סבתא שלי ז"ל
פתרון החלום
מה הפירוש של דודה בחלום
לפי האמונה הרווחת אם אישה צעירה רואה את דודתה בחלום – זהו סימן לנזיפה על משהו שיכול לגרום לה עוגמת נפש. אם הדודה מחייכת בחלום ומצויה במצב רוח טוב אז חילוקי דעות קלים יתחלפו בקרוב בהנאות.
> קראו עוד
מה הפירוש של הטבעת בחלום
הטבעת, אם היא טבעת נישואין מיצגת מחוייבות שקיימת ואנחנו מעוניינים להיפטר ממנה. אם היא טבעת רגילה, זהו סימן שאנו עלולים להישדד או לאבד משהו חשוב.
> קראו עוד
מה הפירוש של בבית בחלום
לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.
> קראו עוד
מה הפירוש של גבר בחלום
לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .
> קראו עוד