שאני בטיול ואני בהריון, ילדתי שם ואז שוב נכנסתי להריון וילדתי שוב
חלום על סבתא, מישהו, שם
חלמתי שטני בבית של סבתא שלי ופוגשת שם מישהו שהוא קרוב שלי ויש בנינו חיבור ואחרי כמה זמן אנחנו מתנשקים אבל הנשיקה היא לא מה שחשבנו ואנחנו מתרחקים ואז הוא נעלם ואני לא מוצאת אותו
פתרון החלום
מה הפירוש של מישהו בחלום
לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.
> קראו עוד
מה הפירוש של שם בחלום
שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.
> קראו עוד