פענוח חלומות בס"ד

חלום על מים, מת, רגל, שלולית, שנפטר, אבי, יד, כסף

חלמתי על אבי שנפטר שהוא מת שוב ונמצא במיטה שלי בלי כף רגל וכך יד. בתוך שלולית ענקית של מים שזורמת בכל הבית. ואיש שבא לפני כן לאחסן אצלי קופסא.ובעלי ששם אותו בשקית ומשאיר בפרוזדור מחוץ לבית כי טוען שרצו הרבה כסף על קרור.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 6 שנים בתאריך מרץ 13, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של מת בחלום

לחלום שאתה מת, או לראות מישהו אחר מת בחלום. כאשר החולם חולם שהוא מת, החולם נמצא בקונפליקט לא פתור. לראות מישהו אחר שמת בחלום, הוא מנסה לומר לך משהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רגל בחלום

רגל או רגליים מסמלות את היכולת שלנו להוציא לפועל דברים והיכולת שלנו לקבל החלטה ולפעול. שבר ברגל המופיע בחלום מראה שאנחנו תקועים ולא מסוגלים להתקדם. זה יכול להיות שאלו אנחנו המחזיקים עצמנו אחורה ולא יכולים להשתחרר מהאמונות הישנות אשר כובלות אותנו, וזה יכול להיות מישהו אחר אשר - שם לנו רגל - ולא נותן לנו להתקדם. הרגל בחלום היא זו שלוקחת אותנו קדימה. רגל ארוכה היא היכולת שלנו להגיע רחוק.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שלולית בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז כי הגיע הזמן " להרטיב את הרגליים".


 > קראו עוד

מה הפירוש של שנפטר בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבי בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. אבא בחלום מסמל ברכה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

אני וחבר שלי מהצבא, שהיה איתי בשירות הסדיר, נכנסים לכלי שנראה כמו שילוב של רכב וצוללת. אנחנו מתחילים לצלול לעומק הים. ככל שאנחנו יורדים, אנחנו רואים יצורים ענקיים ומפחידים – דיונונים עצומים ועכבישים מוזרים. התחושה היא שיש שם עולם לא מ וכר ומאיים. הקטע המוזר הוא שככל שיורדים לעומק, אי אפשר באמת להסתכל למטה. יש תחושה של חושך ושל משהו נסתר שלא ניתן לראות, כאילו לא יודעים מה מחכה בהמשך. מדי פעם אנחנו חייבים לעלות לפני המים כדי לנשום, ואז שוב יורדים להמשיך במסע. כל הירידות והעליות יוצרות תחושה של מתח והישרדות. בסוף, בדיוק כשאני עדיין בתוך החלום, אחד העכבישים נוגע לי באשכים – ובאותו רגע אני נבהל ומתעורר בבת אחת

על מה חלמתם?