פענוח חלומות בס"ד

חלום על שם, הביתה, ההורים, מיני, צבעים, ציפורים, ציפורים קטנות

חלמתי שאני שוכבת בחוץ על משטח מבטון, מסתכלת למעלה לעננים ברוגע ופתאום רואה שענן מתגלגל ומתעוות ונהיה לאש בצבע כתום , כשקמתי בבהלה (עדיין בחלום) להבין מה קורה וקראתי לבעלי הוא ביקש ממני מהר לברוח. ברחתי לבית שהיה בעבר שייך לסבא וסבתא שלי ז"ל , סגרתי מהר את הדלת לבינתיים ראיתי שהרבה ציפורים קטנות בכל מיני צבעים מתפשטים בחוץ ואחד מהם הציח להיכנס הביתה לפני שהצלחתי לסגור את הדלת אבל לא התייחסתי אליו והלכתי להעיר אץת ההורים שלי ועוד ילד/ה שהיו ישנים שם אמרתי להם שיתלבשו מהר אנחנו חייבים לברוח והתעוררתי בבהלה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך יולי 24, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צבעים בחלום

לפי תודעה רוחנית צורה ההסתכלות שלך לחיים


 > קראו עוד

מה הפירוש של ציפורים בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על ציפור, ללא הקשר מיוחד, מסמל חיים שלווים, רגועים ושקטים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ציפורים קטנות בחלום

ציפורים קטנןות בחלום משמעותן רינונים וריכולים ואין זה בהכרח דבר טוב או רע לכשעצמו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

על מה חלמתם?