פענוח חלומות בס"ד

חלום על עיניים, קיר, אחותי, ההורים, עצמי, מיני

אני מוצאת את עצמי במשאית ענקית, לבד רק עם אחותי הקטנה, ואני נוהגת . אנחנו מסתובבות בעיר שלי, וכל העיר ריקה, אין אף אחד . אני מתקשרת להורים שלי ועונה לי המזכירה האלקטרונית ואומרת : הגעתם למשיבון של *השמות של ההורים שלי* . הם מתו . פתאום אני ואחותי מתרסקות בזקנה עם עיניים כחולות בהירות וחודרות כאלה, שנעמדת לפנינו ואז המשאית מתהפכת כאילו היא קיר, ואני שומעת לחישה כזאת מפחידה עם כל מיני מלמולים חסרי פשר . בדר"כ אז אני מתעוררת .

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך יוני 23, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של עיניים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז כי החולם צריך לגלות עירנות גדולה יותר, ולפקוח את עיניו, אחרת ישלם את המחיר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קיר בחלום

לפי תודעה רוחנית מכשול


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

על מה חלמתם?