פענוח חלומות בס"ד

חלום על התעוררתי, צלצול בדלת, שם, בבית, דירה

חלמתי שאני נמצאת בתוך דירה. אני לא מזהה את הדירה אך זה ממש דומה לדירות בסגנון של הבניינים בשכונה שלי. הבית כמעט ריק כל הקירות לבנים ואין כלום בבית חוץ משולחן טלוויזיה שעומד במרכז הסלון ומאחוריו עומדים שלושה אנשים ואני הרביעית. לכולנו יש מסכות על הפנים (כמו המסכות של פורים, לכולנו יש את אותו המסכה- הפנים של המסכה חתומים) ובגדים שוחרים תואמים. אנחנו מביטים לכיוון הקיר ואז מאחד החדרים נכנס עוד משהו שנראה בדיוק כמונו ועומד לפנינו מהצד השני של השולחן. עמדנו בשתיקה ובעמידה כמעט צבאית (פיסוק בין הרגליים והידיים מאחורי הגב), אחרי הרבה זמן שעמדנו ככה מבלי לזוז היה צלצול בדלת ואני התקדמתי לכיוון הדלת, אף אחד מהאנשים שהיו בחדר לא זזו, ממש שניה לפני שפתחתי את הדלת הורדתי את המסכה מהפנים ואז פתחתי את הדלת לפני שראיתי מי עמד שם התעוררתי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך ינואר 16, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צלצול בדלת בחלום

לפי האמונה הרווחת, צלצול בדלת הינו קריאת השקמה לחזור בתשובה בחלום


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דירה בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "בית


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי על פיל גדול שחור עם שערות שחורות שיורד מהשמיים והיו אצלי מלא אנשים בבית היה משטרה ההורים שלי וכו ואני אומרת להם יש פיל שנופל זה מסוכן הם לא מקשיבים והוא נופל לי במרפסת ואז הוא קם ואני אומרת לכולם תברחו אמרתי לכם וכולם מתחילים לברוח והוא פשוט ניפץ לי את החלון של המרפסת וכולם התחילו לרוץ כל אחד לכיוון אחר אני לקחתי את הילדים שלי וברחתי לבניין אחר וכל פעם עוברת למקום אחר

חלמתי שאבא שלי לא הרגיש טוב ורופאים הרדימו אותו בבית של סבתא שלי שבמציאות זה הבית של חברה שלי רפאלה כל האחיים סבתא שלי ואמא שלי והרופאים היינו מחוץ לחדר וחיכינו שהוא יתעורר ואחותו אמרה בואו ננסה להיתקשר וניראה עם הוא יתעורר וברגע שהיא היתקשרה הוא יתעורר וכולם רצו אליו ואני נשארתי בחוץ ולא רציתי להיכנס ואז סבתא שלי שהיא במציאות לא חייה אמרה לי להיכנס ושהוא מחכה לי ואמרתי לה שלא כי אני לא מוכנה במציאות רבנו ואנכנו לא מדברים ואז אמא שלי יוצאת ממנו ואומרת לי שהיא רוצה ללכת לקנות לו בלונים ובונבוניירה אז אמרתי לה שנחזור הבייתה ואני יעשה לה כי במציאות אני עוסקת בזה ואז יתעוררתי

על מה חלמתם?