פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, בגד, בגדים, גבר, חברה

חברה חלמה שהיא בבית גדול ובו נמצא גבר והיא מחפשת בגדים בשבילה והגבר אומר לה שבשמלה הלבנה היא לא יכולה לגעת/ללבוש כי היא מיועדת לי. והוא מתעקש ואומר לה שהיא יכולה לקחת איזה בגד שהיא רוצה רק לא את השמלה הלבנה. היא מתארת את השמלה כצחה ושקופה חדשה ולבנה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך פברואר 09, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בגד בחלום

בגד או חליפה - לפי האמונה הרווחת בגד בחלום מסמל עושר. בגד קרוע, מסמל מוות או אבל, בגד חדש מסמל על הצלחה בעסקים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בגדים בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלים את אישיותו של החולם וכיצד נראית חיצוניותו בעיני אחרים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גבר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

תפרש חלום מקצועי הייתי במיטה שם ואז הוא היה בפתח של הדלת אף אחד לא ידע על זה אני זוכרת שכאילו זה היה ההרגשה שלי ושגם אני הייתי מופתעת כי לא זכרתי שיש לי זוגיות או גבר הוא עמד בא ללכת לחדר שלו לא זוכרת אם היה עם מישהי או שהיה עם אנשים אחרים פשוט עשה לי נשיקה באוויר עשיתי לו הוא עשה לי בחזרה ואז הלך ועשיתי לו שוב בחזרה אבל הוא לא ראה וחשבתי מי עשה למי אחרון אבל גם הרגשתי טוב לא זוכרת למה ומה

חלמתי שאני המשיח ושאני רואה את בית המקדש נבנה עם פיגומים ורק אני מצליח לראות אותו אף אחד אחר לא, הולך למבנה רואה כדים מאובקים שובר את אחד מהם ורואה תאריך כד טבת. לאחר מכן אני נמשח למשיח עליי רומח ובגדי לבן, וסוף החלום נגמר שבית המקדש בנוי ואני נמשך למעלה ללא שליטה

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?