פענוח חלומות בס"ד

חלום על גברים, חדר, מים, מיני, מערה, עלי, עצים, פעמים, שם, אגם, אחותי, בחור, ביד, ביחד

הייתי באוניברסיטה עם בחור (שבמציאות יצאתי איתו איתו כמה פעמים ולא היה בינינו כלום מיני, אפילו לא נשיקה) והוא לקח אותי להתגלש במגלשות מים ענקיות שהיו שם. התגלשנו והיה כיף. פגשתי את אחותי בזמן ההתגלשות כשהוא לא היה לידי. בסוף המגלשה הגענו לבריכה שממנה יצאנו למין חדר חשוך שבו ראיתי אותו יושב, ניסיתי להגיע אליו אבל הוא ישב עם עוד גברים והיה לי לא נעים והוא סימן לי להמשיך לחלק של הנשים. הלכתי לחלק של הנשים וישבתי במין סאונה די לבד, חיכיתי שאחותי תבוא אבל היא לא הייתה. אחר כך יצאנו משם ביחד ליער. הלכנו ביער. ביער היה אגם גדול ובו השתקפות של עצים. הסתכלתי על אנשים ששוחים באגם, האדם נראה לי די עכור אבל רציתי שנלך לשם גם. הוא לקח אותי ביד והגענו למעין מערה ושם הוא יזם ושכבנו. הוא כל הזמן דואג ושומר עלי בחלום.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך ספטמבר 18, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של גברים בחלום

לחלום על גברים רבים ולראות גברים בחלום יכול לסמן כמה דברים. לפי האמונה הרווחת גברים מסמלים בשורות שמגיעות ומעשים שיש לעשות. לאישה לחלום על גברים רבים יכול לסמל רצוך לזוגיות, דיני אישות וילדים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חדר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חדר בחלום מרוהט טוב, החלום מצביע על הצלחה בהתחלות חדשות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של מערה בחלום

לפי תודעה רוחנית מחבוא סמוי


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלי בחלום

לחלום על עצמך בחלום זה כמובן אחד החלומות השכיחים ביותר. נדיר מאוד שאנחנו חולמים חלום שאיננו מעורבים בו. ברוב החלומות אנחנו חלק מהחלום עצמו, ומתקשרים עם אחרים או חפצים דוממים בחלום. לעיתים בחלום אנחנו רק צופים אבל נדירים הם החלומות בהם אנחנו לא חלק מהחלום בכלל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצים בחלום

עצים בחלום מסמלים את השאיפות של החולם. את הצמיחה בחיים ואת השורשים שמהם צמח החולם. כמו לדוגמא את המקום מגוריו הראשונים והיכן שנולד וגדל. השאיפות של החולם האספריציות בחלום ולאן רוצה החולם להגיע. חלומות על עצים מראים שהינכם עובדים על עצמכם במובן החיובי מחפשים דרך להתקדם. חלומות על עצים יכולים גם לסמן שינוי חיובי בחייכם שהתפחתות והצלחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פעמים בחלום

חלום שחוזר כמה פעמים הוא סימן שמשהו מציק לנו ואו חייבים לפתור אותו, הוא גם סימן ופתח לעולם שמעבר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אגם בחלום

לפי האמונה הרווחת בקרוב צפוי החולם להנות מפרי השקעתובעבר. צפויות תפניותחיוביות בחיים. הנכנס לאגם מים ידע כי יצליח בדרכו ויעלה לגדולה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחור בחלום

לפי האמונה הרווחת אם היה נאה במיוחד,הוא מסמל קשיים ומריבות הצפויים לחולם בעיקר עם בן הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאבא שלי לא הרגיש טוב ורופאים הרדימו אותו בבית של סבתא שלי שבמציאות זה הבית של חברה שלי רפאלה כל האחיים סבתא שלי ואמא שלי והרופאים היינו מחוץ לחדר וחיכינו שהוא יתעורר ואחותו אמרה בואו ננסה להיתקשר וניראה עם הוא יתעורר וברגע שהיא היתקשרה הוא יתעורר וכולם רצו אליו ואני נשארתי בחוץ ולא רציתי להיכנס ואז סבתא שלי שהיא במציאות לא חייה אמרה לי להיכנס ושהוא מחכה לי ואמרתי לה שלא כי אני לא מוכנה במציאות רבנו ואנכנו לא מדברים ואז אמא שלי יוצאת ממנו ואומרת לי שהיא רוצה ללכת לקנות לו בלונים ובונבוניירה אז אמרתי לה שנחזור הבייתה ואני יעשה לה כי במציאות אני עוסקת בזה ואז יתעוררתי

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

בוקר אור, תנו לי פירוש לחלום , אני ובן זוגי על ספינה גדולה המים גבוהים כחולים כחולים ויפים רגועים ואז נראות כמה אדוות קטנות לפניי החוף ואנחנו מגיעים לחוף, יורדים מהספינה בן זוגי לבוש חליפה בצבע בז ואני בשמלת כלה בז לאחר שירדנו מהספינה אנחנו רוקדים ביחד ריקוד וולס יד ביד

על מה חלמתם?