פענוח חלומות בס"ד

חלום על עיניים, נוסעת, מישהו

חלום על מישהו מהעבר שהיו לי אליו רגשות, הוא גר רחוק ואני נוסעת לשם ופוגשת אותו ואומרת לו שיש משהו שאני חייבת לעשות כבר הרבה זמן ושאני אתחרט על זה אם אני לא אעשה את זה, הוא אומר בסדר. אז אני אומרת לו לעצום עיניים ומנשקת אותו והוא מנשק בחזרה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך אוגוסט 22, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של עיניים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז כי החולם צריך לגלות עירנות גדולה יותר, ולפקוח את עיניו, אחרת ישלם את המחיר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נוסעת בחלום

לחלום על נסיעה זה הרצון לשינוי בחיים. חיפוש אחר הרפתקה או יציאה לדרך חדשה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

ראיתי ארנב לבן עם עיניים אדומות זה היה הארנב שלי 12 שנים לפני שנפטר. הוצאתי אותו מחוץ לכלוב שלו להסתובב בחדר, וניסיתי לשים עליו את הרשת של הכלוב שלא יברח כי הכלב שלי היה בחוץ. לאחר מכן ראיתי ארנבת אפורה עם עיניים שחורות שזאת הארנבת שלי 11 שנים לפני שנפטרה ואותו הסיפור שחררתי אותה מחוץ לכלוב ואמא שלי אמרה לי להשאיר את הרשת של הכלוב עליה

על מה חלמתם?