פענוח חלומות בס"ד

חלום על צונאמי, אוכל, בעלי, גל, חלונות, מלון

הרגשתי שהולך להיות צונאמי תפסתי את בעלי ואת הכלב וצעקתי לכולם לעלות למקום גבוה נכנסנו לחדר אוכל של מלון והכל היה חלונות ראינו גל עצום רצנו בין הקומות והגל ניפץ את החלונות אחרי כמה דקות נרגע והיו הרבה ניצולים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך אוגוסט 10, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של צונאמי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על איבוד שליטה במצב שהחולם נמצא בו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוכל בחלום

לפי תודעה רוחנית פרנסה


 > קראו עוד

מה הפירוש של בעלי בחלום

בעלך מסמן את הצד האחר שבך. לעיתים בעלך באמת מסמן את בעלך ואולי חששות שיש לך מהקשר ולעיתים הוא עזר כנגדך ולהראות לך בחלום את הצד באחר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גל בחלום

גל או גלים בחלום אלו רגשות מוסתרים שעולים וצפים על פני השטח ובאים לשחוף אותנו דברים ורגשות ומאווים שהסתרנו מתחת לפני המים שבים ועולים ורוצים לקחת חלק בחיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלונות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז על מרחבים העומדים להפתח בפני החולם, ויביאו לשינוי קיצוני,לטובה, בחייו. חלונות עשויים לשקף את עיני הנשמה או המבט אל תוך הנשמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מלון בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמל תקווה ושינויים לטובה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי הולכת לבית ספר ללמוד שסיימתי ללמוד חזרתי עם חברה לתחנה ונתתי לה לשמור לי על התיק האישי שלי איפה שיש את המסמכים כרטיסי אשראי וכבף והיא שמה את התיק מתחת לרגליים וגיברנו ויתפתח בנינו ויכוחונתעצבנתי אמרתי תביא לי את התיק אני רוצה ללכת ואז התגלה שגנובה לה את התיק. והתחלתי לבכות והתקשרתי ליעקב בבנק ואמרתי לו לבטל את כל הכרטיסים ואת השירים והתעורר לי בבהלה

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

על מה חלמתם?