פענוח חלומות בס"ד

חלום על רעב, אמא, בשר

חלמתי שאריה גדול עם קולר טייל בחצר של הבניין ועלה לקומה של ביתי. הוא מחכה מחוץ לדלת רעב אך נראה יחסית רגוע. אני מוציאה מעט בשר בידיעה שזה לא יספיק ומאוד מפחדת לתת לו. מבקשת מאמא שלי ובורחת להתחבא במקלחת. הדלת של המקלחת לא יציבה ורעועה אני מנסה לחזק אותה. מרגישה שהאריה מתקרב ומחפש. אמא שלי מקבלת אותו בחביבות וברוגע. אני מאוד מפוחדת ומבינה שהדלת הרעועה לא תחזיק אם באמת ירצה להכנס ולתקוף.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך יוני 25, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של רעב בחלום

לפי תודעה רוחנית תחושת צורך בידע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בשר בחלום

שגשוג כלכלי, אבל לא מוגזם. אוכל בשר אדם - ישנא רע. המחלק בשר בחלום - סימן למחלוקת. האוכל בשר צלי - הפסד יגיע, צרה תעבור עליו. האוכל בשר מכל סוג שהוא - סימן לאבידה. הרואה בשר מבושל - צער יגיד.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

על מה חלמתם?